Ze względu na znikome zainteresowanie dyskusjami w ostatnich miesiącach, FORUM ZOSTAJE ZAMKNIĘTE (wyłączona możliwość dodawania wpisów, zakładania nowych tematów i rejestracji nowych użytkowników).
Chętnym do wyrażania swoich opinii na tematy gminne proponujemy inne forum poświęcone Małomicom:
Hej mam pytanie wiemy że co roku mamy wspaniałe dni Małomic lecz mamy zespół Rockowy w Małomicach może ktoś i by ich zaprosił na scenę z tego co widać grają koncerty po różnych miastach byli nawet na Jarmarku Michała w Żaganiu to dlaczego nie zagrają unas miło było by ich usłyszeć i Małomicki zespół zrobił dużo charytatywnie zagrał koncerty w innych miastach Weźmy ich Na dni Małomic :)
"Hej mam pytanie wiemy że co roku mamy wspaniałe dni Małomic lecz mamy zespół Rockowy w Małomicach może ktoś i by ich zaprosił na scenę z tego co widać grają koncerty po różnych miastach byli nawet na Jarmarku Michała w Żaganiu to dlaczego nie zagrają unas miło było by ich usłyszeć i Małomicki zespół zrobił dużo charytatywnie zagrał koncerty w innych miastach Weźmy ich Na dni Małomic :)" cytat postu autorstwa Justynaa.
Czytam i oczom nie wierzę. Niesłychanie długie zdanie i żadnego w nim znaku interpunkcyjnego, nie mówiąc o innych błędach. Gdzie uczyłaś się Justynaa języka polskiego?
Jeżeli ten Twój zespół, który reklamujesz, jest tak samo uzdolniony jak Ty, to ja nie chcę go ani widzieć, ani słuchać.
:) Przepraszam cię za moje jakieś błędy ale ten zespół mi się podoba i nie każdemu musi a po 2 to Zespół z Małomic gdzie gra wiele koncertów charytatywnie i nie więc czemu nie mogli by zagrać na dniach Małomic http://www.myspace.com/sankisatana ich strona możesz sobie posłuchać :) Pozdrawiam
:) Przepraszam cię za moje jakieś błędy ale ten zespół mi się podoba i nie każdemu musi a po 2 to Zespół z Małomic gdzie gra wiele koncertów charytatywnie i nie więc czemu nie mogli by zagrać na dniach Małomic http://www.myspace.com/sankisatana ich strona możesz sobie posłuchać :) Pozdrawiam
Gra charytatywnie, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zapłaci za taką gre ;p. Skoro ten zespół podoba się Tobie i "nie każdemu musi" to idź do remizy i posłuchaj jak grają. Dni Małomic to rodzaj imprezy, na której podobać musi się większości, a nie jedynie garstce ludzi.
Od razu sprostuję - nie mam nic przeciwko temu zespołowi, żeby nie było :)
No tak lecz grają też koncerty płatne jak byś nie wiedział i ludzie przychodzą :d ale zespół z Małomic oto mi chodzi by się pokazał że jest coś takiego rozumiecie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum dyskusyjne www.malomice.org/forum jest częścią portalu www.malomice.org
Forum nie jest związane organizacyjnie ani finansowo z żadną organizacją miejską ani samorządową.
Administratorzy i moderatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za treść wpisów pojawiających się na forum.