www.malomice.org/forum Strona Główna www.malomice.org/forum
Małomice - Niezależne Forum Internetowe

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Ze względu na znikome zainteresowanie dyskusjami w ostatnich miesiącach, FORUM ZOSTAJE ZAMKNIĘTE (wyłączona możliwość dodawania wpisów, zakładania nowych tematów i rejestracji nowych użytkowników).
Chętnym do wyrażania swoich opinii na tematy gminne proponujemy inne forum poświęcone Małomicom:
www.forum.gazetalubuska.pl/MALOMICE-f197.html

Poprzedni temat «» Następny temat
Dni Małomic 2010
Autor Wiadomość
justynaa

Wysłany: 2010-05-25, 21:19   Dni Małomic 2010

Hej mam pytanie wiemy że co roku mamy wspaniałe dni Małomic lecz mamy zespół Rockowy w Małomicach może ktoś i by ich zaprosił na scenę z tego co widać grają koncerty po różnych miastach byli nawet na Jarmarku Michała w Żaganiu to dlaczego nie zagrają unas miło było by ich usłyszeć i Małomicki zespół zrobił dużo charytatywnie zagrał koncerty w innych miastach Weźmy ich Na dni Małomic :)

marci-tys
marci-tys

Wysłany: 2010-05-27, 10:22   Re: Dni Małomic 2010

"Hej mam pytanie wiemy że co roku mamy wspaniałe dni Małomic lecz mamy zespół Rockowy w Małomicach może ktoś i by ich zaprosił na scenę z tego co widać grają koncerty po różnych miastach byli nawet na Jarmarku Michała w Żaganiu to dlaczego nie zagrają unas miło było by ich usłyszeć i Małomicki zespół zrobił dużo charytatywnie zagrał koncerty w innych miastach Weźmy ich Na dni Małomic :)" cytat postu autorstwa Justynaa.

Czytam i oczom nie wierzę. Niesłychanie długie zdanie i żadnego w nim znaku interpunkcyjnego, nie mówiąc o innych błędach. Gdzie uczyłaś się Justynaa języka polskiego?
Jeżeli ten Twój zespół, który reklamujesz, jest tak samo uzdolniony jak Ty, to ja nie chcę go ani widzieć, ani słuchać.

justynaa

Wysłany: 2010-05-28, 17:38   

:) Przepraszam cię za moje jakieś błędy ale ten zespół mi się podoba i nie każdemu musi a po 2 to Zespół z Małomic gdzie gra wiele koncertów charytatywnie i nie więc czemu nie mogli by zagrać na dniach Małomic http://www.myspace.com/sankisatana ich strona możesz sobie posłuchać :) Pozdrawiam

Małomiczanin
malomice

Wysłany: 2010-06-02, 21:50   

Zespół Rockowy to chyba/raczej nie jest... Ale zagrać by mogli.

justynaa

Wysłany: 2010-06-03, 14:27   

Ja bym chciała fajnie by było :D

IdeeFixe
Cappo Di Tutti Cappi

Wysłany: 2010-06-15, 09:38   

justynaa napisał/a:
:) Przepraszam cię za moje jakieś błędy ale ten zespół mi się podoba i nie każdemu musi a po 2 to Zespół z Małomic gdzie gra wiele koncertów charytatywnie i nie więc czemu nie mogli by zagrać na dniach Małomic http://www.myspace.com/sankisatana ich strona możesz sobie posłuchać :) Pozdrawiam

Gra charytatywnie, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zapłaci za taką gre ;p. Skoro ten zespół podoba się Tobie i "nie każdemu musi" to idź do remizy i posłuchaj jak grają. Dni Małomic to rodzaj imprezy, na której podobać musi się większości, a nie jedynie garstce ludzi.
Od razu sprostuję - nie mam nic przeciwko temu zespołowi, żeby nie było :)

justynaa

Wysłany: 2010-06-15, 23:28   

No tak lecz grają też koncerty płatne jak byś nie wiedział i ludzie przychodzą :d ale zespół z Małomic oto mi chodzi by się pokazał że jest coś takiego rozumiecie :)

Odpowiedz do tematu